Dr Alma Hajdarpašić Drešević gošća Roditeljskog kutka uživo

Djeca i roditelji se ljetu raduju zbog više razloga, ali ono zna da im donese neke neprijatosti kada je u pitanju zdravlje, zbog čega je važno da znaju kako da ih preveniraju ili da reaguju ako do njih dođe. O tome će imati priliku da razgovaraju u četvrtak, 2. jula sa pedijatricom Doma zdravlja Podgorica, Almom Hajdarpašić Drešević u toku Roditeljskog kutka uživo.

Ovo online druženje počeće u 18 sati na Facebook stranici portala Roditelji.me

Doktorka Hajdarpašić Drešević govoriće o specifičnim problemima koje ljeto donosi poput crijevnih infekcija, uboda insekata, upale uha, sunčanice…  Neke od tema biće i kupanje u bazenima, izlaganje suncu, način oblačenja novorođenčeta, a roditelji će imati priliku da pitaju sve što ih interesuje u vezi sa zdravljem djece.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji godinama mogu da dobiju informacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece.

Sa roditeljima razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply