Igračkoteka i Razvojni centar u utorak organizuje online eksperimentaonicu

Udruženje Roditelji i Igračkoteka i Razvojni centar naredne sedmice organizuju novu online radionicu, putem Zoom platforme, za djecu uzrasta od 6 do 12 godina, u toku koje će prijavljeni mališani biti pravi istraživači.

Edukativna radionica pod nazivom Kućni eksperiment biće održana u utorak, 19. maja sa početkom u 18 sati.

Osnovnoškolci će imati priliku da se pomoću jednostavnih sastojaka iz kuhinje na zabavan i praktičan način upoznaju sa hemijskim i fizičkim reakcijama, koje će sami izazvati. Na ovaj način, kroz eksperiment će bolje upoznati svijet oko sebe i prirodne pojave koje nas okružuju. Mališani će razvijati radoznalost, strpljenje, logiku. Osim toga, imaće priliku da se  zajedno sa svojim vršnjacima zabave, a pri tome kvalitetno vrijeme provedu, dok su kod kuće.

Online radionicu će voditi Marina Bokan, a biće realizovana putem online platforme Zoom. To znači da ga djeca mogu pratiti iz svojih domova, ali je važno da roditelji preuzmu ovu aplikaciju putem sledećeg linka: https://zoom.us/support/download. Mogu je instalirati na računaru ili telefonu.

Za realizaciju radionice neophodno je da svako dijete prije početka radionice pripremi plastičnu posudu, vodu i dvije kesice gustina (koji se može kupiti u marketima).

Svi roditelji za učešće svoju djecu mogu prijaviti najkasnije do utorka, 19. maja do 15 sati, i to putem email-a [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply