Igračkoteka i Razvojni centar od ponedjeljka organizuju online radionice

 

Udruženje Roditelji i Igračkoteka i Razvojni centar nastavljaju sa kreativno edukativnim radionicama, u novom izdanju – online, putem Zoom platforme. Prva radionica će biti organizovana u ponedjeljak, 11. maja, od 18 sati, za djecu uzrasta od 5 do 9 godina, u toku koje će razvijati vijuge, ali imati priliku i kreativno da se izraze.

Kreativno edukativna online radionica pod nazivom Naslikaj svoju priču je dobar način da se djeca interaktivnim aktivnostima, zajedno sa svojim vršnjacima zabave, a pri tome kvalitetno vrijeme provedu, dok su kući. Koristeći različiti sadržaj kreiraće jedinstvene priče i razvijati maštu. U fokusu će biti i njihovo konstruktivno razmišljanje, lijepo izražavanje i bogaćenje osnovnih pojmova. U kreativnom dijelu sami će naslikati svoje priče, razvijajući kreativnost i sitnu motoriku.

Online radionicu će voditi socijalne radnice Katarina Čarapić i Tanja Ćirović, a biće realizovana putem online platforme Zoom. To znači da ga djeca mogu pratiti iz svojih domova, ali je važno da roditelji preuzmu ovu aplikaciju putem sledećeg linka: https://zoom.us/support/download. Mogu je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće svoju djecu mogu prijaviti najkasnije do ponedjeljka, 11. maja do 15 sati, i to putem email-a [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje radionice.

Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply