Novi besplatni webinar: Izazovi roditeljstva u periodu kućne izolacije

Udruženje Roditelji i portal Roditelji.me organizuju u petak, 24. aprila, od 18 sati novi besplatni webinar za roditelje, ovog puta na temu Izazovi roditeljstva u periodu kućne izolacije. Predavanje će voditi master integrativni art psihoterapeut i specijalista predškolskog vaspitanja, Marija Adžić.

Period kućne izolacije izazov je za sve ukućane, i djecu i roditelje. Tokom ovog predavanja, posvetićemo se roditeljima i dati im određene smjernice za vaspitno – ponašajno dio roditeljstva tokom boravka sa djecom kod kuće.

Neka od pitanja na koja ćemo pokušati da damo odgovore tokom ovog predavanja s  Kako da strukturišemo dan sa djecom? Kako napraviti balans među aktivnostima i slobodnog vremena? Kako pomoći djeci ukoliko imaju nekih problema u ponašanju jer ne izlaze iz kuće? Koja je uloga roditelja u pogledu razvojnih zadataka za djecu kod kuće? Kako postaviti granice? 

Uz to, roditelji će imati priliku da kroz direktnu komunikaciju sa predavačem postavljaju pitanja, iznose dileme i čuju iskustva drugih roditelja.

Webinar realizujemo putem online platforme Zoom. To znači da ga možete pratiti iz svojih domova, ali je važno da se pripremite i preuzmete ovu aplikaciju putem sledećeg linka: https://zoom.us/support/download. Možete je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće se mogu prijaviti najkasnije do petka, 24. aprila do 15 sati, i to putem email-a: [email protected] ili telefona 020 511 983.

Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Online predavanje organizuje se u sklopu projekta Programi podrške roditeljstvu u zajednici, koji je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Podgorica, Tivat, Kotor, Nikšić i Pljevlja.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply