Sjutra panel diskusija “Vršnjačko nasilje-prepoznajmo i reagujmo zajedno”

Panel diskusija na temu “Vršnjačko nasilje- prepoznajmo i reagujmo zajedno”, u organizaciji Ženskog kluba Skupštine Glavnog grada, Udruženja Roditelji i Centra za ženska prava, biće održana u multimedijalnoj sali Gradskog parlamenta u petak, 23. februara, sa početkom u 11 časova.

Događaj će otvoriti predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović, a govoriće ministarka prosvjete, nauke i inovacija prof. dr Anđela Jakšić Stojanović, koordinator programa za razvoj adolescenata u UNICEF-u Nikola Vulić, psihološkinja u OŠ “Savo Pejanović” Milica Pušonjić, izvršna direktorica udruženja Roditelji Kristina Mihailović, izvršna direktorica Centra za ženska prava Maja Raičević, kao i odbornice iz Ženskog kluba Skupštine Zoja Bojanić Lalović i Branka Marković.

U okviru događaja, u kojem će učestvovati i učenici osnovnih škola, biće prikazana dva socijalna eksperimenta udruženja Roditelji na temu vršnjačkog nasilja.

Panel se održava u susret Danu roze majica, koji se obilježava posljednje srijede februara kao Međunarodni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja. Događaj je otvoren za sve građane/ke.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply