Prirodna njega kože lica i tijela tokom trudnoće

Sponzorisana objava

Trudnoća je posebno značajan period u životu svake žene. Željno iščekivanje da se upozna najvoljenije biće, prate i brojne promene koje se manifestuju na koži trudnice. Usljed rasta stomaka i povećanja telesne težine, dolazi do rastezanja kože, njenog pucanja i pojave strija, dok hormonske promjene mogu uzrokovati bubuljice, akne, isušivanje ili depigmentaciju.

Zato je važno da se posebna pažnja posveti njezi kože. Međutim, kako je trudnoća osjetljivo stanje, tokom koga su zdravlje mame i bebe najvažniji, njega mora biti zasnovana na upotrebi bezbjednih i provjerenih preparata.

Potpuno prirodna formulacija bazirana na uljima nevena, lavande, ruzmarina i kamilice, čini Bio-Oil savršenim i bezbjednim preparatom, poručuju njegovi proizvođači.

“Ne samo da se redovnom upotrebom može znatno ublažiti izgled strija, već vitamini A i E doprinose proizvodnji kolagena, elastičnosti i hidriranosti kože” kažu u Bio-Oilu..

Uz upotrebu Bio-Oil preparata tokom blagoslovenog stanja koža će, kako tvrde, biti zahvalna, a buduće mame spokojne i njegovane.

 

 

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

  1. Vitamin A nije za upotrebu u trudnoći..koža je veliki apsorbens prema tome vrlo treba provjerit šta plasirate kao informaciju, nemojte zaluđivati žene. Parabeni, ftalati, triklosani, ksantan gume, vitamin A u formi retinola su toksični

Leave a Reply