Naredne sedmice počinje besplatna škola umjetnosti

Udruženje Roditelji od naredne sedmice počinje sa besplatnom školom umjetnosti u okviru Razvojnog centra u Podgorici, na kojoj će mališani osnovnoškolskog uzrasta imati priliku da razvijaju vještine crtanja i slikanja.

Ova školica počinje u četvrtak 7. februara, od 18 sati, u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici.

Na radionicama će biti zastupljeno nekoliko oblasti likovne kulture – crtanje, slikanje i modelovanje. Prijavljeni učesnici biće u prilici da upoznaju i ovladavaju različitim likovnim tehnikama razvijajući tako dodatno finu motoriku, kreativnost, koncentraciju i upornost.  Uz podsticajnu okolinu i kontuinirani rad, u toku likovnih radionica, djeca će otkriti sopstvene kreativne potencijale i razvijati sposobnost vizuelnog i likovnog mišljenja i izražavanja. Na taj način podsticaćemo talenat i kreativnost kod učesnika, i sve to uz podsticajnu okolinu.

Radionice će voditi umjetnica Vlatka Vujošević, a program je namijenjen je djeci uzrasta od 6 do 8 godina. Sastojaće se od sedam radionica, odnosno susreta, koji će se održavati svakog četvrtka od 18 do 20 časova. Broj mjesta je ograničen na 16.

Mala škola umjetnosti je dio projekta Razvojna-edukativna učionica, koji udruženje Roditelji sprovodi u saradnji sa Ministarstvom prosvjete.

Svi zainteresovani prilikom prijave treba da uzmu u obzir da školica ima sedam radionica i da je važno prisustvovati svakoj odnosno održati kontinuitet u radu.

Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply