Novorođenče preminulo u ambulantim kolima na putu za Klinički centar

Ilustracija, foto: FOS Media

Tek rođena beba porodilje K.J. iz Berana preminulo je na putu do Kliničkog centra, gdje ga je upitio neonatolog Opšte bolnice u Beranama.

Porodilja je rodila muško dijete carskim rezom na ginekološko akušerskom odjeljenju u Beranama, ali je preminulo u ambulantnom vozilu na putu prema Podgorici.

O slučaju je, kako saznaje FOS, upoznat Viši državni tužilac u Bijelom Polju, koji je izdao naredbu da se izvrši obdukcija.

U međuvremenu je izuzeta medicinska dokumentacija, a preduzimaju se i ostale mjere i radnje po nalogu tužilaštva.

Izvor: FOS Media

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. ovo nije normalno..kako mogu jadno bebpce ordjeno carskim rezom da prebacuju ambulantnim kolima????Gdje je helikopter???Neka ti ojadjeni roditleji podnesu krivicne prijave protiv bolnice u beranama…uzas sto nam rade/Dr Kavaric je pogresno lijecila dijete..dijete od 3 godine njega vise nema????Sto nam rade…

  2. Zdravstveni sistem Crne Gore je uvrstan na Crnu Listu najgorih na svjetskom nivou.U bjelopoljsku bolnicu nebih ni prst operisala.A ni u beransku takodje.Doktori sami alkoholicari i seljacine..

  3. da li udruzenje roditelji.me cini nesto da se ovakve stvari procesuiraju?Sigruno za bepce nije da se vozi ambulantnim kolima iz bolnice u beranama vec brz i udoban prevoz helikopterom??

  4. Dok je misko vukovic operisao srce u italiji,a vesna medenica kicmu u cirihu od NASEG NOVCA,mi skupljamo novac sms da lijecimo djecu,djeca koja umiru u prljvim bolnicama,kod drskih ljekara i neznalica.Sjetimo se kako je umrla Ivana Soc,da bi komisija kccg utvrdila da je sve bilo u redu a otpustena je u teskom stanju.Hrvati su opovrgli misljenje ove bijedne komisije…Ljudi moji,ovo mora da se mijenja.uNISTAVAJU nas

Leave a Reply