Novorođenče preminulo u ambulantim kolima na putu za Klinički centar

Ilustracija, foto: FOS Media

Tek rođena beba porodilje K.J. iz Berana preminulo je na putu do Kliničkog centra, gdje ga je upitio neonatolog Opšte bolnice u Beranama.

Porodilja je rodila muško dijete carskim rezom na ginekološko akušerskom odjeljenju u Beranama, ali je preminulo u ambulantnom vozilu na putu prema Podgorici.

O slučaju je, kako saznaje FOS, upoznat Viši državni tužilac u Bijelom Polju, koji je izdao naredbu da se izvrši obdukcija.

U međuvremenu je izuzeta medicinska dokumentacija, a preduzimaju se i ostale mjere i radnje po nalogu tužilaštva.

Izvor: FOS Media

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

  1. ovo nije normalno..kako mogu jadno bebpce ordjeno carskim rezom da prebacuju ambulantnim kolima????Gdje je helikopter???Neka ti ojadjeni roditleji podnesu krivicne prijave protiv bolnice u beranama…uzas sto nam rade/Dr Kavaric je pogresno lijecila dijete..dijete od 3 godine njega vise nema????Sto nam rade…

  2. Zdravstveni sistem Crne Gore je uvrstan na Crnu Listu najgorih na svjetskom nivou.U bjelopoljsku bolnicu nebih ni prst operisala.A ni u beransku takodje.Doktori sami alkoholicari i seljacine..

  3. da li udruzenje roditelji.me cini nesto da se ovakve stvari procesuiraju?Sigruno za bepce nije da se vozi ambulantnim kolima iz bolnice u beranama vec brz i udoban prevoz helikopterom??

  4. Dok je misko vukovic operisao srce u italiji,a vesna medenica kicmu u cirihu od NASEG NOVCA,mi skupljamo novac sms da lijecimo djecu,djeca koja umiru u prljvim bolnicama,kod drskih ljekara i neznalica.Sjetimo se kako je umrla Ivana Soc,da bi komisija kccg utvrdila da je sve bilo u redu a otpustena je u teskom stanju.Hrvati su opovrgli misljenje ove bijedne komisije…Ljudi moji,ovo mora da se mijenja.uNISTAVAJU nas

Leave a Reply