U subotu sa pedagogom o pripremama i prilagođavanju na početak školovanja

Početak školovanja, privikavanje na nove obaveze, okruženje i način funkcionisanja u ovom periodu su u fokusu roditelja budućih prvaka, zbog čega će o svemu što ih interesuje u vezi sa tim temama moći da razgovaraju u martovskom Roditeljskom kutku u Nikšiću, sa pedagogicom, Marijom Draganić.

U Kutku, koji počinje u 18 sati, u subotu, 24. marta razgovaraće se i o tome šta sve djeca treba da znaju odosno ne znaju prije škole, testiranju, privikavanju i usvajanju radnih navika, a s obzirom na to da su prve godine školovanja za njih ključne.

Roditeljski kutak se održava u Kidslandu u Nikšiću, a organizuje ga udruženje Roditelji u saradnji sa kompanijom Donator doo.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] ili na broj telefona (0)20 22 10 00 zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona.

Udruženje Roditelji održava Roditeljski kutak u Podgorici, u saradnji sa kompanijom Donator doo, a partneri su nam i u Tivtu, zajedno sa Porto Montenegrom. Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply