Preminuo dječak koji je teško pretučen

 

 

 

Dječak od godinu i tri mjeseca koji je juče brutalno pretučen jutros je preminuo u Kliničkom centru Crne Gore, saopšteno je portalu Antena M iz te ustanove.

Dječak je juče primljen u bolnicu sa teškim povredama, i ljekari su mu se borili za život. Dječak brutalno pretučen u Podgorici, ljekari mu se bore za život

Policija je uhapsila majku djeteta Jelenu Jovović i dječakovog očuha Nermina Sisića (28), državljanina Bosne i Hercegovine.

Policija nakon saslušanja Sisića sumnja da je on i ranije zlostavljao Pavla.

Nakon obdukcije tijela djeteta znaće se kakve mu je povrede očuh nanio, kada i od čega je dijete umrlo.

Prema nezvaničnim podacima Pobjede, dječakova majka kazala ljekarima i policiji da je dijete prije mjesec palo i da su odatle modrice po glavi i tijelu. Tvrdila je da su mu tako i zubi polomljeni, što je podgrijalo dodatnu sumnju kod istražitelja.

Ona je došla u pratnji partnera, koji je potvrđivao njenu priču. Sve ovo, a najviše povrede, za koje je ustanovljeno da nijesu nastupile prilikom pada već da je u pitanju prebijanje, policajcima je bilo više nego dovoljno da privedu dječakovu majku i njenog partnera.

Policija se zasad nije zvanično oglašavala povodom ovog slučaja, niti je poznato ko je zvanično osumnjičen za prebijanje.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Qq qq qq qq jel taj covjek svjestan sta je uradio jaoooo ! Jel ta majka zna quqavica crna sto joj se desilo?! Imase li to dijete oca svoga ? Kako je otac mogao da dozvoli da drugi covjek vikne na njegovo dijete? Majka je nejaka da odbrani sigurno je branila… al dje otac ne objasni ocuhu da njegovo dijete niko ne smije da pogleda. Ima li ta zena ikoga? Jel morala jadnica sa njim da danas gleda mrtvo svoje dijete.

    • Nema kazu posle Bozije sile,vece sile i moci od majke koja brani i stiti svoje dijete,tj.normalne majke! Ona ocigledno nije bila “normalna majka” cim je ovako nesto dozvolila,nesto tu nije bilo u redu sa njom! Potreslo me ovo,jer imam sina od godinu ipo i 3,to je bre bebica jos uvijek! Ma ruke bi joj osjekla i njoj i njemu bre, 🙁 ! Sve da he ona trpila nasilje od njenog partnera ali da pusti da joj dijete udara,to jednostavno prirodno ne bi smjela dozvoliti niti bi. Znaci ona je pukla psihicki skroz. Iole normalna zena majka bi nakon prvog udarca njenog djeteta odreagovala,nema ne bi mogla,niti smjela,nego jednostavno prirodno u nama majkama pocne kljucati samo kad nam neko poprijeko pogleda dijete,a ne nedaj Boze tek da ga udari,ma nema majke koja mu ne bi skocila za vrat bre da ga udavi,ej! I da uzme dijete i skloni ga na sigurno. Ali ona nije,znaci ona il je bila pod narkoticima,ili mentalno totalno bolesna.

  2. Od muke, odbijam da pročitam članak i ovaj isve druge u kojima piše zbog čega je to učinjeno. Duša mi se prekine kad naslov vidim. Dovoljno je jeziv, da se iz naslova može zaključiti o kakvom monstruoznom djelu se u tekstu radi.
    Žali bože djeteta!!!!! Srce mi se cijepa. Dijete drago što si doživjelo!
    Ne postoji kazna, kojom se mogu kazniti počinioci ovog sramnog, gnusnog i nadasve neljuckog monstruznig čina!!!!!!
    Spasi nas Bože, nedostatka razuma!!!!!

Leave a Reply