Dječak brutalno pretučen u Podgorici, ljekari mu se bore za život

Na odjeljenje Intenzivne njege dječije bolnice u Podgorici danas popodne je primljen dječak jaslenog uzrasta koji je brutalno pretučen.

Dio medija je objavio da je u pitanju dječak od tri godine, dok je na portalu Vijesti naveden uzrast djeteta od godinu i tri mjeseca.

Mediji su objavili da je dječak u veoma teškom stanju i ljekari mu se bore za život. Čak su mu svi zubi polomljeni i neizvjesno je da li će preživjeti.

Portal Vijesti je naveo i da je policija uhapsila njehovu majku djeteta (J.J.) i dječakovog očuha N.S.

U toku je njihovo ispitivanje koje obavlja viši državni tužilac Zoran Vučinić.

Standard je objavio da je dječak primljen u bolnicu oko 15 sati i 30 minuta bez znakova života, ali ljekari su uspjeli da ga reanimiraju.

Policija je prvu informaciju o svemu dobila od Hitne pomoći u trenutku dok su dječaka vozili ka bolnici iz Ulice Radosava Burića. Sumnja se da je dijete žrtva nasilja.

Kako nezvanično saznaje Antena M, u toku je ispitivanje osoba koje su bile bliske dječaku, njegove majke i očuha.

O svemu je obaviješteno Tužilaštvo.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. Ja iskreno verujem da će ova vest pogoditi javnost! Svi vi koji primetite nasilje, naročito nad decom, na ulici, prodavnici, marketu, javnom prevozu, prijavite, reagujte, učinite nešto, budite deo napredka ovog surovog sveta! Probudite se! Okrenite se! Pogledajte! U ovakvim situacijama, ne odmahujte rukom “gledajući svoja posla!” Zaštitite sebe tako što ćete zaštiti svačije dete!!!

  2. E, ubio njih Gospod Bog. Kad zena ne moze sa muzem da zivi i zeli da se razvede, nek ostavi djecu kod oca, jer nijedan ih drugi covjek ne moze voljeti ko rodjeni otac. Obicno se takve zene okrenu zbog drugog covjeka protiv rodjenog djeteta, bezbroj je ovakvih slucajeva, nazalost. Nek Bog dragi sacuva ovo jadno dijete.

  3. Tugo tuzna sta si ti kome gresan? Svakome ih Bog daje.Onom kom treba ne!!!Da ti Bog pomogne Andjele i oporavis se ♡ i zavrsis tamo ko ce brinuti o tebi!!!Daleko od najrodjenijih.Ovo je za kidanje srca!!! ;(

  4. Ko god od ovo dvoje, majke i očuha, da je uradio ovo, treba ga sterilisat i svaki kontakt s djecom, ičijom, ikad, mu zabranit. Nakon 10 godina zatvora, naravno. Jer ovo je nanošenje teških tjelesnih povreda opasnih po život, uz činjenicu da je beba u pitanju, odojče, ako ne i pokušaj ubistva.

  5. Ovo je jezivo! Sramno bi bilo za sve institucije, nevladine organizacije koje se bave ovim pitanjima, centre za prava djeteta da ispuste ovaj slucaj, da krivci prodju nekaznjeno ili sa malim kaznama i da se dijete ne zbrine! Ovakvim monstrumima bi ga bilo grijeh vratiti, a uzdam se u narod da ce obratiti paznju na ovaj slucaj! Ucinjen je veliki grijeh nad djetetom!

  6. Nema toga ko mi moze biti na prvo mjesto osim moje 3oje djece Nema! A ovo je za svaku osudu odje treba samo objesiti i zavristi posao! Kako su imali srca dici ruku na tako malo,sicusno dijete,nevino ej! Da pokazuju snagu na njemu! Ma stoka bre i to dijete zastiti maksmimalno od takve MAJKE !!!!

  7. Uvesti smrtnu kaznu, cisto kao opomenu buducim pociniocima kr.djela. Ovo sto se izvlace na koju godinu i sl.je potpuno bezumlje. Nijesu ni svi ameri ludi. Ovo je grijeh! Svaki oblik nasilnog ponasanja prema djetetu je za najtezu osudu!

Leave a Reply