Preminuo dječak koji je teško pretučen

 

 

 

Dječak od godinu i tri mjeseca koji je juče brutalno pretučen jutros je preminuo u Kliničkom centru Crne Gore, saopšteno je portalu Antena M iz te ustanove.

Dječak je juče primljen u bolnicu sa teškim povredama, i ljekari su mu se borili za život. Dječak brutalno pretučen u Podgorici, ljekari mu se bore za život

Policija je uhapsila majku djeteta Jelenu Jovović i dječakovog očuha Nermina Sisića (28), državljanina Bosne i Hercegovine.

Policija nakon saslušanja Sisića sumnja da je on i ranije zlostavljao Pavla.

Nakon obdukcije tijela djeteta znaće se kakve mu je povrede očuh nanio, kada i od čega je dijete umrlo.

Prema nezvaničnim podacima Pobjede, dječakova majka kazala ljekarima i policiji da je dijete prije mjesec palo i da su odatle modrice po glavi i tijelu. Tvrdila je da su mu tako i zubi polomljeni, što je podgrijalo dodatnu sumnju kod istražitelja.

Ona je došla u pratnji partnera, koji je potvrđivao njenu priču. Sve ovo, a najviše povrede, za koje je ustanovljeno da nijesu nastupile prilikom pada već da je u pitanju prebijanje, policajcima je bilo više nego dovoljno da privedu dječakovu majku i njenog partnera.

Policija se zasad nije zvanično oglašavala povodom ovog slučaja, niti je poznato ko je zvanično osumnjičen za prebijanje.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Zastiti rodjenu djecu na teritoriji Crne Gore,drzavooo!!! Da ih manijaci ne ubijaju.Narode,sto ćutiš…Prijavi,peticiju,gradjani stanimo uz njih,zastitimo ih.Centar za socijalno,administracijo,sta radis_Uzmi te knjizice,i mici te se ,pustite da rade one koji ce strucno ,volonteri ,obavljati i biti uz zrtve,siromasne,beskucnike…Ovo je sramno za sve nas

  2. mama djecaka

    Mozemo komentarisati dokle hocemo,to nece promjeniti.nista. pitam vas sve sta da uradimo,sta ce udruzenje Roditelji uciniti, kako bi se sprijecili ovakvi slucajevi? Ko treba da pokrene inicijativu I kampanju protiv nasilja nad djecom…ona sto je postojala je toliko blijeda bila da nemam rijeci. Na koji nacin podstaci ljude da prijave “sta cuju” u komsiluku?

    Pocivaj u miru mali andjele,za tebe je ljepse tamo gdje sI kad nisi imao nikog da te voli I nije bilo sistema tda, te zastiti I sacuva…

  3. A sto da branis ocuha “majko” ,joj Boze sacuvaj! Joj!!! Ma da mu je otac,bi ga prijavila,a ne ocuh,il bi mu ja presudila ako bi mi udario dijete,moju krv, koju sam ja rodila,ka sto si ti rodila njega,e! Joj crna majko!!! Ti si psihicki skrenula kad si dozvolila da ti se to desi djetetu! Kuku!!! Citam,i ne mogu da vjerujem!!!
    Pile maleno pocivaj u miru . 🙁

  4. uh majko mila, pa kao da mi je neko pucao u grudi, tako se loše osjećam zbog ove monstruozne vijesti, gdje je vlast? gdje je zakon? ko može da zaštiti ova nevina mala stvorenja od bolesnih napasnika? gdje je socijalna služba? Razmajka, bože se ne viđela da bog da, da te raščereče u zatvoru zmijo otrovnice, važniji ti je ljubavnik od rođenog čeda, ne zaslužuješ naziv majka glibuljo!

Leave a Reply