Uskoro četvrti info dan Stiže nam beba


Udruženje Roditelji i Kreativa Lab organizuju 7. oktobra u atrijumu centra The Capital Plaza 4. info dan o trudnoći, dojenju i pripremama za novog člana porodice, Stiže nam beba.

Pripreme za ovaj događaj su u punom jeku, a podrška u organizaciji je već stigla od Doma zdravlja Podgorica, centra The Capital Plaza-e i agencije Yellow Event. Udruženje i ove godine organizacijom info dana Stiže nam beba obilježava Nacionalnu sedmicu promocije dojenja. Info dan se simbolično održava i u sedmici koja kao četvrdeseta u godini simbolizuje puni termin trudnoće.

Zainteresovane  trudnice i roditelji će i ovog puta imati priliku da prisustvuju različitim tematskim dešavanjima, od predavanja do prezentacija proizvoda koji su im potrebni na početku roditeljstva, ali i dok se pripremaju za tu ulogu do zabavnih dešavanja za djecu.

„Interesovanje učesnika je veliko pa već sada sa sigurnošću možemo reći da će ovo biti nasadržajniji Info dan do sada, na radost brojnih roditelja i onih koji će to uskoro postati. Učesnici i ovog puta  pripremaju brojna iznenađenja u vidu poklona, popusta i nagrada, a teme predavanja i prezentacija su upravo one koje su najinteresantnije onima koji se pripremaju za dolazak novog člana porodice. Teme će obuhvatiti psihofizičke pripreme za roditeljstvo, trudničke trimestre – preglede i procedure, prve dane sa bebom, porođaj i procedure u porodilištu, prvu pomoć za djecu, rast i razvoj bebe u prvoj godini života, motorički razvoj bebe i pravilno držanje u toku trudnoće“, kazala je Dragana Latković iz udruženja Roditelji.

Info dan Stiže nam beba je tokom prethodna tri izdanja izazvao veliko interesovanje budućih roditelja što je najbolji pokazatelj koliko je ovakva manifestacija značajna. Udruženje Roditelji poziva buduće roditelje, one koji to već jesu, ali i članove njihovih porodica da iskoriste novu priliku da na jednom mjestu dobiju odgovore na brojna pitanja koja se javljaju tokom priprema za dolazak novog člana porodice.

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

  1. !!!VAŽNO OBAVJEŠTENJE!!!
    S obzirom na to da je za subotu najavljeno kišno i vjetrovito vrijeme i da se, zbog takvih vremenskih uslova, program ne može organizovati na otvorenom, IV Info dan Stiže nam beba će biti održan u centralnom atrijumu šoping mola Delta City Podgorica!

Leave a Reply