Pedijatar pulmolog Rade Kaluđerović sa roditeljima u Roditeljskom kutku

kutaknov

Roditeljski kutak, koji udruženje Roditelji organizuje u saradnji sa kompanijom Donator, ugostiće u srijedu, 30. novembra pedijatra, pulomologa Rada Kaluđerovića iz ordinacije Milmedika koji će sa roditeljima razgovarati respiratornim infekcijama djece aktuelnim u toku jeseni i zime, ali ih i savjetovati kako da njeguju i brinu o bebama rođenim u ovom periodu godine.

Kutak će početi u 18 sati u Donatorovoj Kidsland radnji na Starom Aerodromu u ulici “Josipa Broza” u Podgorici. Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupilaprostor za okupljanja sa roditeljima jednom mjesečno.

Udruženje Roditelji poziva roditelje, trudnice i njihove partnere da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] zbog ograničenog broja mjesta i pripreme poklona koje za njih obezbjeđuje Kidsland. Na istu mail adresu možete roditelji mogu i predložiti gosta Roditeljskog kutka

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi dojenja.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply