Radionice i predavanje u Razvojnom centru od 4. do 8. aprila

Udruženje Roditelji u toku naredne sedmice organizovaće dvije radionice za djecu, jednu krativnu i jednu edukatvnu, za djecu starijeg uzrasta.

Besplatne radionice biće organizovane u prostorijama Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici.

U utorak 5. aprila od 18 časova biće održana likovna radionica. Mališani će sa grafičkom dizajnerkom Anom Knežević dizajnirati i praviti korice za dječje knjige. Likovne radionice u Razvojnom centru su plod saradnje udruženja Roditelji i Srednje likovne škola “Petar Lubarda”. Profesori i studenti ove škole vode održavaju radionice jednom mjesečno u Razvojnom centru.

likovna

U četvrtak 7. aprila u 18 časova počeće još jedna tematska radionica za školarce.
Temu Nasilje na internetu su predložila djeca koja se jednom mjesečno okupljaju na radionicama sa sociloškinjom Jelenom Lalović sa kojom uče i razgovaraju o različitim temama koja se odnose na njihovu socijalizaciju. U četvrtak će razgovarati o online nasilju i naučiti kako na što bezbjedniji način da koriste internet. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 8 do 14 godina.

nasilje

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply