U toku ljeta sportski kamp, škola plivanja i izlet na Ivanovim kortima

smart

Prvi dječji fitnes centar Smart gym u Podgorici pripremio je nekoliko novih aktivnosti u toku ljetnjih mjeseci van svojih standardnih programa, koji su osmišljeni tako da najmlađima omogućavaju najbolje uslove za sticanje osnovnih psiho-motoričkih vještina i njihov pravilan i zdrav razvoj.

Smart gym je, kako kažu njegovi vlasnici, potpuno jedinstven koncept razvoja djece na ovim prostorima.

“Koncept Smart gym-a je da na jednom mjestu, od najranijeg uzrasta, djeca mogu, uz pomoć stručnog i iskusnog osoblja, da savladaju osnove različitih sportova, pravilno razvijaju svoje fizičke, socijalne i kognitivne sposobnosti i da na taj način odrastaju u zdrave, mlade ljude”, kazali su nam u ovom centru.

Povodom Dana djece i Dana roditelja organizatori Prvi dječji fitnes centar Smart gym će pokloniti mjesečnu članarinu za dvoje djece. Da biste učestvovali i dobili poklon, potrebno je da nam pošaljete mail na adresu [email protected] i odgovorite gdje će biti organizovan Smart Gym-ov ljetnji kamp (u kojem gradu). Vlasnici dvije email poruke, pod uslovom da su registrovani posjetilac ili posjetiteljka, čiji mail prvi bude stigao od momenta ove objave, sa tačnim odgovorom dobiće mjesečnu pretplatu za jedno dijete.

Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Napomena: Molimo vas da nam šaljete mailove sa adrese sa kojom ste se registrovali na portalu ili ako koristite neku drugu da nam naglasite u tijelu maila adresu sa kojom ste se registrovali kako bismo vas pronašli među registrovanim posjetiocima.

Iz Smart Gym-a najavljuju da će krajem juna, od 25. do 28. juna organizovati Dječji ljetnji kamp na Žabljaku. Tokom 4 dana koja će djeca provjesti u ovom prelijepom prirodnom okruženju, imaće priliku da se bave sportskim aktivnostima, uče i uživaju u prirodi, budu što više na svježem vazduhu i druže se sa svojim drugarima.

smartgym4

Stručno osoblje će voditi računa o njima i baviti se kvalitetnom organizacijom njihovog vremena, kako bi im svaki dan bio maksimalno ispunjen i iskorišćen.

Djeca bi bila smještena u hotelu Planinka u samom centru Žabljaka, na bazi punog pansiona. Kamp je namijenjen djeci uzrasta 6 do 12 godina, uz mogućnost učešća mlađe djece uz pratnju roditelja. Organiuje se treći put.

U toku jula mjeseca na otvorenim bazenima Sportskog centra Morača organizuju Ljetnju školu plivanja.

Iz Smart Gyma podsjećaju da su sva skorija istraživanja pokazala da je za što skladniji psihofizički razvoj djeteta, plivanje najpotpuniji sport jer utiče pozitivno na pravilan rast i razvoj djece. Plivanjem se angažuju sve grupe mišića, ali da bi što više koristilo zdravlju, potrebno je naučiti kako da se pliva pravilno. Školu plivanja mogu da pohađaju djeca uzrasta od 4 do 10 godina, sa mogućnošću prelaska gornje starosne granice. Djeca će biti podijeljena u grupe na osnovu dva kriterijuma; jedan je starosni uzrast djeteta a drugi već postignuti stepen poznavanja plivanja. Svu potrebnu opremu za obuku obezbeđuje Smart Gym. Rad je u manjim grupama do 15 polaznika gdje svaka grupa ima svog instruktora. Obuka traje ukupno 10 termina po sat vremena.

smartgym

U toku je i prijava za još jedan izlet na Ivanova korita sa posjetom mauzoleju na Cetinju. Izlet je planiran za 7. jun, a cijelodnevni program obuhvata različite sportske aktivnosti i takmičenja u prirodi, kao i puno druženja i dobre zabave.

Sve detaljnije informacije i prijave na bilo koji od ovih programa su mogući putem telefona 067/619-400 ili u centru u Dalmatinskoj 78 u Podgorici ili na sajtu www.smartgym.me.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply