Svjetionik, akvatorijum i nebo iznad Luštice Bay i ove godine pozornica igre zvuka i svjetlosti

Svjetionik, akvatorijum i nebo iznad Luštice Bay, i ove godine, biće pozornica igre zvuka i svjetlosti. Festival svjetlosti, Luštica Bay Lightwave 2.0 zakazan je od 16. do 23. jula, kao jedna od glavnih atrakcija u zalivu Boke Kotorske. Impresivna igra muzike i svjetlosti, zabava je za sve članove familije, koji će uživati sa bilo koje lokacije Luštice Bay.

Glavna pozornica za drugu ediciju svjetlosnog festivala biće lukobrani i svjetionik Luštice Bay koji osvjetljavaju more i kopno, talase i nebo, pružajući nezaboravan doživljaj svakom posjetiocu. Čarobna predstava kroz igru svjetlosti i lasera biće popraćena muzičkim kompozicijama. Izuzetan audio-vizuelni spektakl na otvorenom privući će pažnju svakog gosta, posjetioca i nautičara koji će baciti sidro u zalivu Trašte.

„Druga edicija svjetlosnog spektakla koji je prošle godine oduševio brojne posjetioce, potvrđuje premijum poziciju našeg zaliva kada su u pitanju novi oblici zabave za sva čula – iznova nudimo nove trenutke za uspomene koje ćemo zajedno stvarati i kreirati najupečatljiviji momenat ljeta”, ističe Maša Radulović, menadžerka korporativnih komunikacija.

Prekrasna parada svjetlosnih talasa, boja i oblika u 3D formatu nastavlja se svake večeri od 16. do 23. jula, uz odgovarajuće muzičke kompozicije različitih stilova kao praznik koji će se moći vidjeti daleko sa pučine i kopna.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply