U ponedjeljak sestra Milica Dukić razgovara sa zainteresovanim roditeljima

flajer kutak1

Glavna sestra u jedinici za novorođenčad Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore, Milica Dukić biće gost Roditeljskog kutka udruženje Roditelji u ponedjeljak, 20. aprila od 18 sati.

Ona će sa roditeljima razgovarati o dojenju, njezi bebe, boravku u bolnici nakon porođaja, i svemu što može da uslijedi u tom važnom periodu za svaku porodicu.

Udruženje Roditelji poziva roditelje, trudnice i njihove partnere da prijave dolazak putem mail adrese [email protected].

Roditeljski kutak se održava u Kidsland radnji na Starom Aerodromu.

Kutak je mjesto u kojem se okupljaju trudnice, porodilje, dojilje, ali i njihovi partneri, i gdje imaju priliku da razgovaraju međusobno ali i sa stručnjacima o svim temama koje ih interesuju, a koje su u vezi sa trudnoćom, dojenjem, zdravljem i njegom majke i bebe.

Gosti Roditeljskog kutka do sada su bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psiholog i porodični terapeut Marica Stijepović.

Na pitanja roditelja su odgovarali i ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić, Suzana Uskoković, Nebojša Čejović, Vesna Globarević Kavarić, anesteziolog Goran Marijanović, farmaceut Slavica Vučurović, pedijatar pulmolog Rade Kaluđerović, subspecijalista medicinske i kliničke genetike Olivera Miljanović, fizioterapeutkinje Biljana Knežević, Petra Bošković, specijalista higijene Zorica Đorđević, alegolog Saida Zejnilović.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Bolje da povede racuna malo vise o bebama jer je slaba njega..moja bwba je otpustena iz bolnice za crvenom guzom uzarenom, eto koliko vode racuna o bebama..A sto se tice dojenja nijedna sestra nece da ponogne oko dojenja..

  2. prije 20 dana sam se porodila prvo dijete niko nije objasnio nista niti kako se dodji ni nista…a sto kaze milena veljovic dosli smo kuci sa crvenom guzom niti ih presvlace redovno niti mazu guzu a znaju da traze pelene i kremu..

Leave a Reply