U Roditeljskom kutku o njezi kože u trudnoći i nakon nje

flajer kutak1Njega kože u trudnoći, u toku koje doživljava najveće promjene, ali i nakon nje, tema je Roditeljskog kutka udruženja Roditelji u ponedjeljak, 26. maja čiji će gost od 18 sati biti  farmaceut Slavica Vučurović iz specijalističke ambulante iz dermatologije Fontis.

U toku Kutka trudnice će moći sa gošćom da razgovaraju o svim pitanjima iz ove oblasti koja ih budu interesovala, a imaće priliku i da dogovore besplatne preglede i dobiju posebne popuste na paletu preparata za njegu kože tokom trudnoće, kao i poslije porođaja.

Roditeljski kutak organizuje udruženje Roditelji u Donatorovoj prodavnici Kidsland na Starom Aerodromu u Podgorici, a sve  zainteresovane trudnice se mogu prijaviti putem mail adrese [email protected].

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi dojenja.

Do sada su gosti Roditeljskog kutka bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psihologi porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić. i Suzana Uskoković, i anesteziolog Goran Marijanović.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply