U toku nagradni konkurs za sve kreativne mališane

PrintMališani koji vole da crtaju, prave različite rukotvorine, smišljaju izume i vole da se kreativno igraju imaju mogućnost od ove sedmice da učestvuju u nagradnom konkursu koji će biti dio manifestacije Dan Sunca u septembru.

Naziv konkursa je Sunčani kreativci, a realizuje se na facebook stranici manifestacije Dan Sunca  (https://www.facebook.com/DanSunca)

Konkurs Sunčani kreativci  pokrenut je u ponedjeljak, 26. avgusta i biće otvoren do četvrtka, 19. septembra do 21 sat. Pravo učešća imaju djeca od 2 do 14 godina koja žive ili trenutno borave na teritoriji Crne Gore.

Da bi učestvovali, mališani treba samostalno da naprave kreativni rad (crtež, rukotvorinu, izum i slično), da ga fotografišu i pošalju na mail adresu [email protected] ili objave na facebook stranici Dan Sunca postavljanjem na zid ili slanjem u vidu poruke.

Osim fotografije gotovog rada, potrebno je poslati i fotografiju na kojoj autor drži ili se nalazi pored rada kako bi se utvrdila vjerodostojnost i izbjegla mogućnost slanja fotografija sa interneta. Takođe je potrebno poslati ime i prezime autora i datum/godinu rođenja. Svaki pojedinačni učesnik ima pravo da pošalje maksimum 3 rada.

Sve pristigle fotografije radova biće objavljene u posebnom albumu na stranici Dan Sunca. U toku manifestacije Dan Sunca, čije će sedmo izdanje biti održano u subotu, 21. septembra u šoping molu Delta City, posjetioci će imati priliku da glasaju, a za pobjednike će biti proglašeni autori tri rada koja budu prikupila najveći broj glasova.

Pobjednici će kao nagradu dobiti poklon paket Dan Sunca i diplomu Najbolji Sunčani kreativac.

U marketing agenciji Incognito, koja organizuje Dan sunca, kažu da je  od svog prvog izdanja simbol za kreativnost, radost i osmjehe.

Dan Sunca je tradicionalna dječija manifestacija koja se održava već sedam godina, u toku koje mališani imaju priliku da se zabave i nešto novo nauče u toku zanimljivog i kreativno osmišljenog cjelodnevnog programa.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply