Društvene igre za Maju L.

Dvije društvene igre koje smo danas poklonili u akciji Dar po dar dobila je registrovana korisnica portala Maja L.

*********************************************************

Danas male izmjene u darivanju portala Roditelji i kompanije Permonte.  Umjesto jedne, podijelićemo dvije igračke, obje iz kategorije edukativno društvenih igara. Jedna pomaže djeci da nauče da vežu pertle, a druga da savladaju prve brojeve, sabiraju i oduzimaju, pripremajući se na taj način za školu.

Čarobne pertlice su igra kojom se utiče na razvoj motornih sposobnosti, koordinaciju pokreta oko-ruka i maštu, djeci poznatih predmeta i životinja. Sadrži 9 velikih i 6 malih slika, vrhunskog kvaliteta izrade i 9 pertlica u boji, dimenzije 23x8x31cm.

Matematička igraonica kroz 8 različitih igara obuhvata osnovne matematičke pojmovi sa kojima djeca predškolskog uzrasta treba da se upoznaju.

U akciji Dar po dar, dobija najbrži registrovani posjetilac ili posjetiteljka portala Roditelji, od kojih dobijemo prazan mail na adresu [email protected] od momenta objavljivanja početka akcije.Isti korisnik može dobiti dar samo jednom u toku sedmice.

Molimo Vas da nam šaljete emailove sa adrese koje ste koristili prilikom registracije na portal jer je akcija namijenja upravo našim registrovanim posjetiocima.

Igračke koje darujemo ove sedmice iz asortimana su kompanije PERTINI koja se bavi proizvodnjom, uvozom i distribucijom dječjih igračaka, komercijalnih i edukativnih, i didaktičkih sredstava koje djecu vode ka pravilnom rastu i razvoju.

Zastupnik PERTINI igračaka u Crnoj Gori je kompanija Permonte, čiju prodavnicu možete posjetiti u ulici »Mila Radunovića“, iza podgoričke Mljekare i OŠ Sutjeska.

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

  1. majal

    Super! Bas sam gledala ovu igracku carobne pertlice, a inace imaju odlicne igracke. U posljednje vrijeme uglavnom tamo kupujem! Eto sad da izreklamiram kad sam dobila nagradu 🙂 Hvala!

Leave a Reply