Završeno prijavljivanje za novogodišnju proslavu

Prijavljivanje za novogodišnju žurku koju Portal i Udruženje Roditelji organizuju za svoje članove i posjetioce odnosno za njihovu djecu, je zavšeno.

Do sada je potvrđen dolazak oko 70 djece koja će se družiti u igraonici JUMP 24. decembra 2011. godine od 10 do 12 sati. Uz Djeda mraza i animatore roditelji će se igrati sa djecom, i na kraju im podijeliti novogodišnje poklone. Osim toga uživaće i u domaćim slatkim i slanim novogodišnjim  kolačićima pojedinih roditelja. U okviru proslave, dakle, pravi mali bazar domaćih specijaliteta u duhu praznika.

Obezbijeđeni su i sokići za svu djecu i to zahvaljujući kompaniji Mercator koja je prihvatila naš poziv i imala sluha da doprinese ovom prvom okupljanju roditelja iz Udruženja i sa portala.

Roditelje koji žele da dovedu svoju djecu molimo još jednom da nam prijave dolazak (ispunjavanjem formulara koji se nalazi na kraju ovog teksta).

Svima koji su prijavili dolazak naredne sedmice proslijedićemo mail sa nekim detaljima koji će se odnositi na donošenje poklona i još neke sitnice.

Znači igraonica JUMP (Hercegovačka 49, Podgorica), Djeda Mraz, animatori, kolači i grickalice, sokići za djecu, baloni, muzika, igra… u subotu 24. decembra od 10 do 12 sati.

Dođite da se družimo i na ovaj način započnemo zajedničke akcije.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply