Radionice dr Ranka Rajovića u subotu 29. novembra u Podgorici

 

rankoradiocem

Udruženje Roditelji, u saradnji sa PR Centrom iz Podgorice, organizuje radionice NTC sistem učenja – Funkcionalno znanje sa Dr Rankom Rajovićem, autorom programa NTC sistema učenja. Radionice će biti održane u subotu, 29. novembra, u terminu od 17 do 20:30 časova,  u prostorijama PR Centra, Bulevar Josipa Broza Tita 23a, Podgorica.

Radionice su namijenjene roditeljima i predstavljaju skraćeni seminar u trajanju od 4 školska časa sa pauzom. Tokom radionica roditelji prolaze praktičan dio rada, kako bi se lakše snalazili u primjeni programa u radu sa svojom djecom.

Broj mjesta je ograničen na 50, a kotizacija za učešće iznosi 25 eura. Prijava je obavezna, a vrši se popunjavanjem online formulara:

Dr Ranko Rajović je doktor interne medicine, jedan od autora programa – NTC (Nikola Tesla centar) sistem učenja, kao i saradnik UNICEF-a za edukaciju  te predavač na 6 fakulteta u 4 države i na nekoliko visokoškolskih ustanova u Srbiji. Autor je 3 knjige i 2 didaktičke igre za primjenu NTC programa.

Udruženje Roditelji je u julu ove godine, u Narodnoj biblioteci “Radosav Ljumović”, organizovalo besplatno predavanje Dr Rajovića pod nazivom Kako rastu veliki ljudi i tom prilikom prisutni roditelji imali su priliku da čuju o važnosti rane stimulacije za razvoj djeteta, kao i o razvoju kognitivnih procesa, odnosno o razvoju funkcionalnog znanja,  ali i o greškama koje roditelji nesvjesno rade i time usporavaju ili čak oštećuju razvoj. Dio snimka sa predavanja možete pogledati OVDJE:

Registracija za radionice više nije moguća, jer su sva mjesta popunjena. Hvala vam na razumijevanju.

*Napomena: Plaćanje se vrši na licu mjesta

*Napomena: Zbog velikog interesovanja za radionice, molimo roditelje koji su popunili formular da provjere da li su dobili odgovor od udruženja Roditelji  (provjerite spam i junk foldere), kao i da potvrde svoj dolazak.

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

  1. Cijena 25 eura za 3 sata efektivnog rada?! Postovani roditelji, 25 SATI strucnog usavrsavanja za prosvjetne radnike, verifikovanih od strane Ministarstva prosvjete, kosta 30 eura. U najskupljim varijantama, 1 DAN ( sedam sati efektivnog rada) kosta toliko. ALI 3 SATA??? Uz duzno postovanje liku i djelu Dr Rajovic (upucena sam, da ne mislite da pricam napamet), ali sto je previse…previse je! Ne kazem da nije vrijedno paznje. O, itekako vrijedi poslusati gosp. Rajovica. Ovo je upuceno organizatorima….a i vama da razmislite .

Leave a Reply