U ponedjeljak roditelji u Podgorici razgovaraju sa pedijatricom

Šta je važno da znaju dok čekaju bebu ali i u prvoj godini djetetovog života roditelji iz Podgorice imaće priliku da čuju u narednom Roditeljskom kutku udruženja Roditelji, čija će gošća biti pedijatrica Milica Šofranac.

Ona će sa svim zainteresovanim roditeljima razgovarati u ponedjeljak, 29. maja od 18 sati o rastu i razvoju bebe i odgovarati na njihova pitanja, koja su uvijek mnogobrojna u svakom Roditeljskom kutku koji se organizuje u saradnji sa kompanijom Donator doo.

Kutak za roditelje će ponovo biti održan u Kidsland radnji na Starom Aerodromu u ulici “Josipa Broza” u Podgorici.

Udruženje Roditelji poziva roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona Kidslanda. Na istu mail adresu možete roditelji mogu i predložiti gosta Roditeljskog kutka.

Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

Sa roditeljima već četiri godine jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply