Nova NTC radionica i jedna posvećena pticama

Razvojni centar i udruženje Roditelji naredne sedmice organizuju dvije edukativne-kreativne radionice namijenjene djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, na kojima će razvijati vijuge i praviti hranilice za ptice u novogodišnjem ruhu.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

ntcradionica

U utorak 13. decembra u 19 sati počinje treća NTC Radinica koju organizujemo u saradnji sa PU Pinokio Artić  koji ima licencu za sprovođenje programa. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 5 do 7 godina, a vodi je vaspitačica Sanja Krgović.

Radionice su osmislili autori NTC sistema učenja, Ranko Rajović i Uroš Petrović s ciljem podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti, sprječavanje poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu, razvijanja brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja kroz igru sa djecom. Broj mjesta je ograničen na 20.

novogodisnja-pticija-gozba

U četvrtak 15. decembra od 19 sati djeca školskog uzrasta imaće priliku da prisustvuju radionici Novogodišnja ptičja gozba. Radionicu organizujemo u saradnji sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica, a vodi je biološkinja Marija Stanišić.

Na ovoj radionici ćemo praviti Hranilice u novogodišnjem ruhu i  pripremiti pticama praznično veselje. Marija će  pričati o tome kako da pomognemo pticama da se izbore sa zimskim hladnoćama i praviti hranilice od reciklažnih materijala koje ćemo postaviti u blizini Igračkoteke. Na taj način ćemo pomoči našim pernatim prijateljima da se izbore sa zimom. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 7 do 14 godina, a broj mjesta ograničen na 20.

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Cao svima, izvinjavam se jer znam da komentar nema veze sa stranicom, ali zelim nesto podeliti sa vama. Prvo sam izgubila posao, a onda i muza. Ceo zivot mi se rusio pred ocima, i ostala sam sama sa svojim maloletnim sinom! Nisam imala nekog velikog izbora pa sam prihvatala sve poslove koji mi idu pod ruku i jedva sam prezivljavala. Kada mi ni to nije uspevalo, vise nisam znala sta cu i onda sam pokusala preko interneta da trazim zaradu. Slucajno sam naisla na dojave utakmica i odmah sam bila skepticna i nije me nesto privlacilo da se kladim, jer nikada i nisam. Kupila sam prvu dojavu i od tada vise ne prestajem vec neko vreme, svi moji finasijski problemi su nestali a moj sin i ja zivimo u prelepoj kuci..Na ovaj nacim zelim da se oduzim gospodinu koji mi je pomogao da prebrodim probleme..Ovo je njegov profil, javite mu se..
    Danilo Jelic

Leave a Reply