Sa dr Uskoković razgovarano o ishrani i njezi tijela u trudnoći

Ishrana u toku trudnoće, vježbanje, njega kože i tijela, neke su od tema o kojima je razgovarano sa ginekologom Suzanom Uskoković koja je u ponedjeljak veče bila gost Roditeljskog kutka, kao i čuvanje matičnih ćelija i njihova primjena, o kojoj je govorila Majda Šahman Zaimović iz Cryo Save banke.

U toku okupljanja u Donatorovoj prodavnici Kidslandu na Starom Aerodromu razgovarano je o detaljima koji se odnose na trudnoću, a često nijesu u fokusu ljekarskih pregleda iako su vrlo važni za zdravu trudnoću i porođaj.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi dojenja.

Do sada su gosti Roditeljskog kutka bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psihologi porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolozi Azis Haliti i Nikola Stanišić.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply