Pridružite se Maloj školi Doktorice Mice

Ako ste nedavno postali roditelj i željeli biste da sa iskusnim pedijatrima porazgovarate o svim pitanjima koja vas muče u vezi zdravlja bebe imate priliku da to učinite već sjutra, 26. marta, od 18 do 19.30 časova, na radionici Male škole doktorice Mice.

Radionica, koju vodi dr Nina Mandić, organizovana je u okviru Kluba mama i beba u Centru za mame u Podgorici. Zainteresovane buduće polaznice ove škole mogu se dodatno informisati i prijaviti pozivom na broj 063 493 493 ili slanjem podataka u inbox Instagram i FB profila Centra za mame.   

Osim puno savjeta i odgovora na brojna pitanja koje će dobiti od pedijatrice, biće to prilika i da razmijene iskustva sa ostalim mamama.

Još jedan vid podrške u ranoj fazi roditeljstva bio je razlog što je Mala školu dr Mica uvrštena u program Centra za mame. I na ovoj radionici, uz stručno savjetovanje, savladaćete roditeljske strahove, koje osjećate kad god se beba razboli, a bićete i sigurni da li postupate ispravno. Informisaćete se o svemu onome sa čim se možete suočiti tokom odrastanja i saznati sve što bi trebalo da znate u vezi bolesti u dječijem uzrastu, temperature, osipa, ishrane i pripreme zdravih obroka, spavanja, zdravih navika… U Maloj školi Doktorice Mice učićete i lekcije koje vam kao roditelju mogu zatrebati, poput onih – kako da prepoznate da li dijete pati od migrena, šta su bolovi rasta, kako se suočiti sa problemom noćnog mokrenja…

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply