Novogodišnje razigrarije u subotu: Dvosatno praznično uživanje za mališane

U subotu, 16. decembra, u centru The Capital Plaza, nivo -1, u Podgorici, agencija Memento organizovaće Novogodišnje razigrarije, veselo pretpraznično druženje za djecu. Program će trajati od 11 do 13 sati, a mališani će imati priliku da učestvuju u takmičarskim igrama i tematskoj radionici.

“Mališani su navikli da na našim događajima uživaju i dobro se izigraju pa smo se, uz podršku centra The Capital Plaza, potrudili da za njih osmislimo vesele tematske aktivnosti. Pripremili smo dvije takmičarske igre i jednu prazničnu radionicu. Prva takmičarska igra koju ćemo igrati je Potraga za Djeda Mrazovom družinom. Djeca će u timovima tragati za predmetima koji simbolizuju praznike koji nam dolaze, poput irvasa, jelkica, patuljaka, bombica i sl, kao i djelovima puzle koje ćemo sakriti u bazenu punom loptica i balona. U ovoj igri će nastupiti šest ekipa sa po tri takmičara, dakle ukupno 18 mališana. Drugu igru smo nazvali Trke veselih irvasa, a tokom nje će mališani imati zadatak da, skakućući u Djeda Mrazovim džakovima, dva puta pređu stazu dugu četiri metra. U jednoj trci će se takmičiti po šest takmičara, a organizovaćemo šest trka i finale, što znači da će učestvovati 36 mališana. Pravo učešća u ove dvije igre imaju mališani koje su roditelji prijavili putem naše Instragam stranice @dansunca, dok će mališani koji neprijavljeni dođu na događaj imati priliku da se oprobaju u ulozi kontrolora trka. Najuspješniji takmičari će osvojiti nagrade, a pripremili smo i utješne poklončiće za ostale učesnike u igrama”, kazala je Danijela Knežević, iz agencije Memento.

U takmičarskim igrama mogu učestvovati mališani stariji od četiri godine, koje su roditelji prijavili za učešće, dok će treća aktivnost, radionica Mala fabrika novogodišnjih želja, biti otvorena za sve mališane, bez obzira na uzrast. Mališani će imati priliku da naprave novogodišnje čestitke ili poruke i ubace ih u specijalno poštansko sanduče, kako bi želje naknadno bile uručene mališanima iz socijalno ugroženih porodica za koje centar The Capital Plaza priprema poklone. Ukoliko budu željeli, mališani će moći da naprave i čestitke za članove porodice ili drugare i ponesu ih sa sobom nakon događaja. Za ovu aktivnost nije potrebno prijavljivanje, već u njoj mogu učestvovati svi mališani koji dođu na događaj.

Mališane će kroz program voditi tim agencije Memento i animatorska ekipa Rent a party.

Više informacija o Novogodišnjim razigrarijama može se pronaći na Instagram profilu Dan Sunca (@dansunca).

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply