U Sunčanim Igrarijama uživao veliki broj mališana: Nikša Radović najbrža beba Puzijade

Jedanaesto izdanje popularne dječije manifestacije Sunčane Igrarije, koje je održano u subotu u centru BIG Fashion Podgorica, okupilo je veliki broj mališana koji su tokom cijelog dana uživali u bogatom i raznovrsnom programu.

U okviru Igrarija održano je 18. izdanje Sunčane Pampers puzijade, popularnog takmičenja za bebe. U puzanju se ovog puta nadmetalo preko 100 beba.

Najbrža beba 18. crnogorske puzijade je Nikša Radović. On je stazu prepuzao za 6 sekundi i 99 stotinki.

Pobjednici 18. Sunčane Pampers puzijade su: Tara Žarić, Anika Papić, Lazar Radulović, Aleksej Ćetković, Maksim Stević, Viktor Popović, Stefany Đukić, Luka Koljević, Aleksa Savović, Veljko Šćekić, Rajan Lekić, Matija Mišković, Vineto Pavićević, Nikola Pejaković, Vukan Pejčinović, Nikša Radović i Vuk Bracanović.

Rekord puzijade nije oboren, pa je Bogdan Iković još uvijek rekorder sa vremenom 4 sekunde i 16 stotinki.

U okviru zabavnog dijela programa održani su mini koncerti plesnih klubova Akademija plesa, Sonrisa Podgorica i Beauty, a nastupili su i mališani iz Privatne predškolske ustanove „Naše malo kraljevstvo“. U okviru interaktivno-edukativnog dijela programa organizovana je novinarska radionica sa novinarkom Anicom Vukadinović kao i PetVet kviz znanja.

U okviru kreativno-edukativnog dijela programa organizovane su radionice: S Press+ Kids zona, Kravicu oboji pa trk po srk, PetVet Crtaj, boji i osvoji, Nutrino Junior čudovišna družina te čeka, kao i PetVet Face painting. Veterinarska ustanova Montvet je organizovala savjetovalište u okviru kojeg su mališani mogli da saznaju sve o njezi svojih ljubimaca i brizi o njima.

Program je završen Bazooka Sportskim Razigrarijama, u okviru kojeg su mališani razgibavali mišiće, vježbali koordinaciju pokreta, sarađivali, plesali, veselili se i zaslađivali Bazooka i Juicy drop slatkišima, uz popularne dječije animatore Rent a party.

„Prezadovoljni smo kako je sve proteklo. Zahvaljujemo se roditeljima koji su se u zaista velikom broju odazvali na naš poziv na razigrano druženje. Mališani su bili divni, veoma raspoloženi za učešće u svim segmentima programa pa smo svi zajedno pokazali kolika je radost druženje i uživanje u kvalitetnim sadržajima“, kazala je Danijela Knežević, iz agencije Memento koja je organizovala događaj.

U okviru sajamskog dijela manifestacije predstavili su se: Čilek dječije sobe, Baby Spa Podgorica, Nuk, Zewa, Garnier, Nutrino, PetVet Centar, Imlek, Pufies i Leader kids.

Sljedeće izdanje manifestacije agencija Memento planira za mart naredne godine.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply