Sunčane Igrarije u subotu – cjelodnevna radost za mališane

Jedanaesto izdanje popularne dječije manifestacije Sunčane Igrarije biće organizovano u subotu, 21. oktobra,  u centru BIG Fashion Podgorica. Agencija Memento, koja organizuje ovaj tradicionalni događaj, je i ovog puta, u saradnji sa učesnicima i gostima manifestacije, pripremila bogat program sa pregršt zanimljivih i raznovrsnih sadržaja za mališane svih uzrasta.

U okviru programa biće organizovano 18. izdanje Sunčane Pampers puzijade, popularnog takmičenja za bebe. U puzanju će se nadmetati bebe koje su roditelji uspješno prijavili putem SMS-a u srijedu, a takmičenje će biti održano u dva termina, 10:30 i od 17:30 sati:

„Imali smo ubjedljivo najveće interesovanje roditelja do sada, pa nam je za nevjerovatnih pet minuta pristiglo preko 100 SMS poruka sa prijavama za puzijadu. Pravila takmičenja nijesmo mijenjali: bebe će se nadmetati u puzanju na stazi dugoj tri metra. Sponzor takmičenja, Pampers, pripremio je poklone za sve učesnike, a mi smo pripremili diplome i zahvalnice za učešće. Aktuelni rekord puzijade iznosi 4 sekunde i 16 stotinki, a rekorder je Bogdan Iković iz Podgorice, koji je stazu tako brzo prepuzao u septembru 2017. godine. Čekamo da vidimo da li ćemo u subotu dobiti novog rekordera ili rekorderku“, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento.

U okviru programa biće održani plesni nastupi, a nastupiće plesni klubovi Beauty, Akademija plesa i Sonrisa Podgorica. U okviru zabavnog dijela programa nastupiće i mališani iz Privatne predškolske ustanove „Naše malo kraljevstvo“, dok će u okviru interaktivno-edukativnog dijela programa biće organizovana novinarska radionica sa novinarkom Anicom Vukadinović kao i PetVet kviz znanja.

U toku manifestacije biće organizovane i kreativno-edukativne radionice: S Press+ Kids zona, Kravicu oboji pa trk po srk, PetVet Crtaj, boji i osvoji, Nutrino Junior čudovišna družina te čeka kao i PetVet Face painting.

Na kraju programa, u terminu od 19 do 20:30 sati, biće održane Bazooka Sportske Razigrarije, u okviru kojeg će mališani razgibavati mišiće, vježbati koordinaciju pokreta, sarađivati, takmičiti se, veseliti se i zaslađivati Bazooka i Juicy drop slatkišima uz popularne animatore Rent a party koji su pripremili brojne aktivnosti i uzbudljive igre.

U okviru sajamskog dijela manifestacije predstaviće se: Čilek dječije sobe, Baby Spa Podgorica, Nuk, Zewa, Garnier, Nutrino, PetVet Centar, Imlek, Pufies i Leader kids.

Program sa detaljnom satnicom i informacije o učesnicima i gostima manifestacije su dostupni na Instagram profilu i Facebook stranici Dan Sunca. 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply