Prijavljivanje za Sunčanu Pampers puzijadu počinje u srijedu, od 13 sati

Dječija manifestacija Sunčane Igrarije, a u okviru nje i trka beba u puzanju – Sunčana Pampers Puzijada, biće održana u subotu u centralnom atrijumu centra BIG Fashion Podgorica.

Prijavljivanje za puzijadu počeće u srijedu, 18. oktobra, tačno u 13 sati. Pravo učešća u ovom popularnom takmičenju imaju bebe koje nijesu prohodale, a broj takmičarskih mjesta je i ovog puta ograničen na 90. Roditelji mogu prijaviti svoje bebe nakon 13 sati u srijedu, slanjem SMS poruke na broj 069 037 153. U tekstu poruke je potrebno navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja. Ukoliko poruka stigne prije zvaničnog početka prijavljivanja, odnosno prije 13 sati u srijedu, prijava ne može biti evidentirana. Prijavljivanje je moguće izvršiti isključivo putem SMS-a. Prijave koje stignu putem drugih kanala, poput Vibera, direktnih poruka, inboksa i sl, ne mogu biti evidentirane.

Prijavljivanje će trajati dok se ne popuni 90 takmičarskih mjesta, odnosno dok ne stigne 90 SMS prijava.

“Za Sunčanu Pampers Puzijadu i ovog puta vlada veliko interesovanje roditelja pa očekujemo da će sva takmičarska mjesta biti popunjena za veoma kratko vrijeme. Upravo zbog velikog interesovanja moramo da odredimo precizan termin početka prijavljivanja, kako bi bilo tehnički moguće evidentirati brojne prijave koje nam pristižu. Preporučujemo roditeljima da prijave pošalju odmah po početku prijavljivanja, kako ne bi zakasnili. Imamo 90 takmičarskih mjesta pa će prijavljivanje trajati do momenta kada nam stigne devedeseta SMS prijava”, objašnjava Danijela Knežević iz agencije Memento.

Takmičarske trke 18. izdanja Sunčane Puzijade biće oganizovane u subotu, 21. oktobra, u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije Sunčane Igrarije, u terminima od 10:30 i od 17:30 sati. Prijavljeni takmičari će biti razvrstani u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će i ovog puta biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dugu tri metra. Sponzor takmičenja, Pampers, obezbijediće poklone za sve takmičare, a organizator će im uručiti diplome.

U okviru manifestacije Sunčane Igrarije biće organizovani kreativo-edukativni i zabavni sadržaji za mališane svih uzrasta. Organizator se potrudio da, u saradnji sa učesnicima i gostima manifestacije, i ovog puta ponudi pregršt zanimljivih sadržaja po kojima je ova tradicionalna manifestacija i poznata.

Manifestaciju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije, uz podršku centra BIG Fashion Podgorica. Informacije o programu i učesnicima dostupne su na Facebook stranici I Instagram profilu Dan Sunca.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply