Maloljetnik pretučen u dvorištu škole, podnijeta krivična prijava

Protiv maloljetnika koji je metalnom šipkom pretukao učenika drugog razreda Srednje stručne škole “Sergije Stanić” u Podgorici podnijeta je krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, nakon što je prijavljeno da je u dvorištu škole maloljetnik fizički napadnut, policija je preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

“Izašli su na lice mjesta, te izuzeli video materijal sa nadzornih kamera, kao i metalnu šipku – sredstvo izvršenja krivičnog djela. Oštećenom je u medicinskoj ustanovi ukazana ljekarska pomoć, te su od njega i od svjedoka događaja prikupljena obavještenja na zapisnik”, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako dodaju, policija je nadalje operativnim radom na terenu došla do saznanja da je izvršilac maloljetno lice, učenik trećeg razreda druge srednje škole u Podgorici.

“Tužilac koji je obaviješten o događaju kvalifikovao je krivično djelo nasilničko ponašanje i naložio da se protiv pomenutog maloljetnog osumnjičenog lica podnese krivična prijava u redovnom postupku”, zaključeno je u saopštenju.

Izvor: RTCG

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply