Ugrađuju nove bojlere na GAK-u nakon 50 godina

Odjeljenje Ginekologije i akušerstva Kliničkog centra u Crnoj Gori konačno će dobiti nove bojlere, prvi put nakon izgradnje 1974. godine i biće montirani narednih dana.

“Podsjećamo da od izgradnje KCCG 1974. godine, uslijed nedostatka pritiska, toplu vodu od 7 do 15 sati ima Klinika za ginekologiju i akušerstvo i Klinika za kardiohirurgiju, a od 15 do 21 sat Klinika za internu medicinu”, piše u saopštenju ustanove.

Zadovoljstvo im je, kako kažu, što rješavaju nedostatak star 50 godina i to trajno, posebno zbog pacijenata i kolega na ovim klinikama koji se već od naredne sedmice neće suočavati sa nedostacima koji prate rad od otvaranja ustanove.

Nedostatak tople vode u porodilištu problem je na koji su, između ostalog, porodilje ukazivale dugi niz godina, a objašnjavale su da toplu vodu u toaletima imaju samo u ranim jutarnjim satima.

Ovih dana na društvenim mrežama su objavljene fotografije na kojima se vide plastične flaše napunjene vodom, poređane na prozore GAK-a da bi se grijale, jer, kako tvrde oni koji su to objavili, tople vode u ovoj ustanovi nema.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply