Maloljetnici osumnjičeni da su pretukli dvije osobe

Jedan maloljetnik je uhapšen, dok protiv drugog je podnešena krivična prijava zbog tuče na Bulevaru “12. jul” u Nikšiću u kojoj je jedna osoba teže, a druga lakše povrijeđena.

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti Zapad – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić rasvijetlili su događaj od 16. jula kada su dvije osobe zadobile povrede. Oštećeni su se na ukazivanje ljekarske pomoći javili u Medicinski centar Nikšić gdje su jednom konstatovane teške, a drugom lakše tjelesne povrede. Ova osobe su, u Bulevaru 13 jul oko 05.00 časova fizički napale dvije osobe nakon čega su se izvršioci dali u bjekstvo.

Policija je identifikovala dva maloljetnika stara 17 godina za koja se sumnja da su učesnici događaja. Jednog od njih, prilikom saobraćajne kontrole policija je locirala i utvrdila da je upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita. On je sankcionisan zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

Prilikom kontrole, kako dodaju, kod tog maloljetnika pronađena su dva noža.

Sprovodeći dalje mjere i radnje iz svoje nadležnosti policijski službenici su došli do sumnje da je ta osoba  izvršilo krivično djelo nasilničko ponašanje i krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu jedne osobe, nanoseći mu povrede upotrebom pajsera i fizičkom snagom. On je uhapšen.

Osim toga, kako još dodaju, drugom maloljetniku se na teret stavlja krivično djelo laka tjelesna povreda koje je izvršio na štetu drugog oštećenog, te je protiv maloljetnika krivična prijava podnijeta u redovnom postupku.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply