I muškarcu koji je pokazivao djevojčicama intimne djelove tijela u Dobroti kazna 1000 eura

Muškarac, ruski državljanin, koji je juče priveden zbog sumnje da uznemiravanja pet maloljetnih djevojčica na plaži u Dobroti skidajući se i pokazujući im polni organ, kažnjen je sa novčanom kaznom od 1000 eura na osnovu odluke budvanskog suda za prekšaje.

I ovaj četrdesetogodišnjak je odgovarao prekršajno, zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru. Kako su kazali iz Suda Pobjedi, četrdesetdvogodišnjak je kažnjen jer se “bestidno ponašao na gradskoj plaži u Dobroti fotografišući više maloljetnih lica i pokazujući im intimne djelove tijela”.

Na osnovu odgovora Suda može se zaključiti da je kotorsko odjeljenje bezbjedosti Uprave policije juče podnijelo zahtjevu za pokretanje prekršajnog postupka, a dežurna sutkinja Ivana Vukasović je danas izrekla novčanu kaznu “koja je naplaćena odmah po izricanju odluke”.

Prije nekoliko dana u podgoričkom naselju Blok VI muškarac srednjih godina presretao je djevojčice, pratio ih dobacivao im vulgarne rečenice i skidao se pred njima, a nakon svega toga kažnjen je takođe novčanom kaznom od 1000 eura.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply