U toku prijave za Nobelovu stručnu praksu

Mladi, koji imaju najmanje 16 godina, imaju priliku da pohađaju Nobelovu stručnu praksu, u online formatu, a prijave za ovaj vid usavršavanja otvorene su do 8. jula. Do tada će moći da se prijave svi oni koji žele da pohađaju praksu vikendom, dok je već formirana grupa koja će se usavršavati radnim danima.

“Hajde da zajedno zakoračimo ka tvojoj karijeri iz snova! Kroz Nobelovu stručnu praksu, možeš steći praktična znanja, umrežavanje sa mladima iz cijelog svijeta, unapređenje mekih i tvrdih vještina, unapređenje vještina vođenja i još mnogo toga”, poručuju organizatori – Nobel navigators.

Polaznicima se nudi iskustvo rada u globalnoj kompaniji, prilika da unaprijede svoje komunikacione i poslovne vještine engleskog jezika. Moći će sarađuju sa timovima iz cijelog svijeta i da steknu diplomu i pismo preporuke po završetku prakse.

Od budućih polaznika se očekuje osnovno poznavanje i razumijevanje engleskog jezika, pozitivna energija, želja za druženjem i sticanjem novih znanja, a uslov je da budu stariji od 16 godina.

Program Nobelove stručne prakse podrazumijeva fleksibilno radno vrijeme (grupe su radnim danima ili vikendom) u online formatu.

Omogućava unapređenje više vještina, među kojima su osnove rješavanja problema na internetu, kreiranje piča i prezentacije, uvod u web dizajn, vođenje timova

Svi zainteresovani mogu popuniti prijavni formular dosatupan na ovom LINKU.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply