Naredne sedmice radionica na engleskom jeziku posvećena zdravim navikama

Igračkoteka i Razvojni centar, udruženja Roditelji u saradnji sa Fakultetom za strane jezike Univerziteta Mediteran u petak, 5. maja organizovaće edukativnu radionicu engleskog jezika na temu zdravih navika kod djece.

Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

U petak, sa početkom u 18 sati djeca uzrasta od 5 do 7 godina imaće priliku da prisustvuju edukativnoj radionici pod nazivom Healthy habits.

Cilj radionice jeste da na interaktivan način kod djece podstičemo zdrave navike, uključujući zdravu ishranu, vježbanje i higijenu, kao i da nauče zašto je to važno. Osim toga, radionica će biti koncipirana na engleskom jeziku, pa će to biti prilika da djeca poboljšaju i te vještine.

Radionicu vode studentkinje Fakulteta za strane jezike Univerziteta Mediteran Adella Niković i Alina Novikova , sa mentorkom profesoricom dr Žanom Knežević.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply