Naredne sedmice u fokusu empatija i briga o drugima

Igračkoteka i Razvojni centar, udruženja Roditelji, u saradnji sa Crvenim krstom Crne Gore u petak, 28. aprila u 18 časova, organizuje radionicu pod nazivom ”Jedinstvo, snaga, saradnja”, koja je namijenjena djeci uzrasta od 8 do 12 godina.

Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

Cilj radionice je da na zabavan način, kroz igru i kreativnost podstakne razvoj i jačanje kooperativnosti, empatije, komunikacijskih vještina i prosocijalnog ponašanja.

Tokom zajedničkih aktivnosti dijele se izazovi, otkrića i uspjesi. Naglasak je na saradnji, povjerenju i pozitivnoj atmosferi u kojoj se poštuje individualnost i njeguje briga za potrebe drugih. Umjesto nastojanja da pobijedimo, naglasak je na ostvarenju zajedničkog cilja, želji da naučimo više i istinski se zabavimo.

Radionicu vodi Aleksandra Vujović, psihološkinja u Crvenom krstu Crne Gore.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply