U četvrtak radionica mentalne aritmetike

U Razvojnom centru udruženja Roditelji u Podgorici ove sedmice djeca osnovnoškolskog uzrasta će imati priliku da prisustvuju radionici Suan Pan mentalna aritmetika. Zakazana je za četvrtak, 13. aprila, u 19 sati, a organizujemo je u saradnji sa Obrazovnim centrom Baltazar, koji ima licencu za sprovođenje ovog programa.

Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

Mentalna aritmetika je razvojni program koji se sastoji od aritmetičkih kalkulacija gdje se koristi samo ljudski mozak, bez pomoći kalkulatora, kompjutera, papira ili olovke. Metodika rada prilagođena je uzrastu djeteta, a prate je različite kreativne igre i druge stimulativne aktivnosti u cilju bolje socijalizacije, podizanja samopuzdanja učenika i prijatnijeg doživljaja u procesu učenja. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 7 do 14 godina, a vodi je Bojana Gardašević.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply