Super Mario stiže u Cineplexx

Najuzbudljivija, najduhovitija i najživopisnija animirana avantura ikada Super Mario braća film  stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx premijerno u srijedu, 5. aprila.

Kako najavljuju iz Cineplexxa, sve mališane prije početka filma od 17.30 očekuju zabava i pokloni, a premijera je zakazana za 18.30 časova.

Inspirisan svijetom Nintendove Mario igrice, film poziva publiku u živopisan, uzbudljiv novi univerzum, kakav do sada nije stvoren, kako bi doživjeli posebno bioskopsko iskustvo, puno akcije i komičnih scena.

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion od sjutra je film Zločini budućnosti.

Sa Vigom Mortensenom i Kristen Stjuart stiže priča Zločini budućnosti reditelja Dejvida Kronenberga poznatog po horor žanru i filmovima sa naučno fantastičnim elementima.

U 107 minuta filma Kronenberg nam predočava ljudsku vrstu koja se adaptira na vještačko okruženje. Ljudsko tijelo prolazi kroz transformacije i mutacije. Čuveni umjetnik performansa Sol Tenser, sa svojom partnerkom Kapris, javno prikazuje metamorfozu svojih organa u avangardnim predstavama. Istražiteljka Nacionalnog registra organa Timlin opsesivno prati njihovo kretanje i otkriva misterioznu grupu čija je misija da Solovu popularnost iskoristi kako bi ukazala na slJedeću fazu ljudske evolucije.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply