Sjutra, od 13 sati, prijavljivanje za Sunčanu Pampers puzijadu

U centralnom atrijumu podgoričkog BIG FASHION šoping mola, u subotu, 18. marta, biće organizovana dječija manifestacija Sunčane Igrarije, a u okviru nje i popularna trka beba Sunčana Pampers puzijada.

Prijavljivanje za puzijadu počeće u utorak, 14. marta, od 13 sati. Pravo učešća u ovom popularnom takmičenju imaju bebe koje nijesu prohodale, a koje roditelji prijave na vrijeme, odnosno prije nego što se popuni 90 raspoloživih takmičarskih mjesta.

Roditelji svoje bebe mogu prijaviti nakon 13 sati u utorak, slanjem SMS poruke na broj 069 037 153. U tekstu poruke je potrebno navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja. Ukoliko poruka stigne prije zvaničnog početka prijavljivanja, odnosno prije 13 sati u utorak, ne može biti evidentirana.

“Sunčana Pampers puzijada je, slobodno možemo reći, najpopularnije dječije takmičenje, a najbolja potvrda toga je ogromno interesovanje roditelja zbog kojeg sva takmičarska mjesta popunimo za veoma kratko vrijeme. Sigurni smo da će tako biti i ovog puta pa smo ponovo morali da odredimo precizan termin početka prijavljivanja, kako bi bilo tehnički moguće evidentirati brojne prijave koje nam pristižu. Pozivamo roditelje da prijave pošalju odmah po početku prijavljivanja kako ne bi zakasnili. Imamo 90 takmičarskih mjesta pa će prijavljivanje trajati do momenta kada se popuni spisak takmičara, odnosno kada nam stigne devedeseta SMS prijava”, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento.

Takmičarske trke 17. izdanja Sunčane puzijade biće oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije Sunčane Igrarije, u terminima od 10:30 i od 17:30 sati. Prijavljeni takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će i ovog puta biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dugu tri metra. Sponzor takmičenja, Pampers, obezbijediće poklone za sve takmičare, a organizator će im uručiti diplome.

U okviru manifestacije Sunčane igrarije biće organizovani kreativo-edukativni i zabavni sadržaji za mališane svih uzrasta. U okviru popodnevnog programa biće organizovana Rascvjetana maskarada, tematski dječiji maskenbal. Tema maskenbala je Radujmo se proljeću, a pravo učešća imaju mališani uzrasta do 12 godina. Prijavljivanje za Rascvjetanu maskaradu će početi u srijedu, 15. marta, slanjem poruke sa imenom i prezimenom takmičara i datumom rođenja, na mail adresu [email protected].

Manifestaciju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije, uz podršku BIG FASHION šoping mola. Informacije o programu i učesnicima Sunčanih igrarija dostupne su Instagram profilu Dan Sunca.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply