Identifikovane osobe koje su tukle mladića u dvorištu škole

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica identifikovali su danas L.R. (18), O.K. (19) i S.P. (21) na osnovu snimka, objavljenog u medijima, na kojem se vidi kako tuku mladića u dvorištu podgoričke OŠ “Sutjeska”.

L.R. i O.K. su uhapšeni juče i određen im je pritvor u trajanju od 72 sata zbog drugog slučaja nasilja, kada su u nedjelju veče pretukli maloljetnika u Moskovskoj ulici, nanijevši mu teške povrede. Isti mladići su sredinom februara napali i teško povrijedili još jednog petnaestogodišnjaka u blizini nekadašnje kasarne Morača.

Iz Uprave policije je saopšteno da su od L.R. i O.K. prikupili obavještenja na okolnosti navedenog događaja, dok se S.P. nalazi u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija na izdržavanju kazne zatvora. Idetifikovana je i ženska osoba, svjedok navedenog događaja.

Utvrđeno je, kako je navedeno iz policije, da je snimak nastao prošle godine, te da ova lica nijesu učenici škole u čijem je dvorištu mladić napadnut.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji u cilju identifikacije oštećenog i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem”, saopšteno je iz Uprave policije.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply