Tri nova filma na repertoaru Cineplexxa

Na repertoaru  bioskopa Cineplexx Big Fashion od danas je nekoliko novih filmova.

Za sve ljubitelje horor filmova i na naša velika platna stigao je Abigejl, nova vizija čuvenog filma Drakulina ćerka iz 1936. godine.

Nakon što je grupa kriminalaca u pokušaju kidnapovala dvanaestogodišnju balerinu, kćerku moćnika iz podzemlja, sve što treba da urade kako bi dobili 50 miliona dolara otkupa jeste da je sačuvaju tokom noći. U izolovanoj vili, jedan po jedan, otmičari počinju da nestaju i na najužasniji način shvataju da su zatvoreni sa ne baš običnom djevojčicom.

Publika Cineplexxa od danas može odgledati i film Sveti pauk, zasnovan na istinitoj priči o “Paukovom ubici” Saidu Hanaeiju, koji je ubio 16 žena između 2000. i 2001. godine.

Novinarka Rahimi odlazi u iranski sveti grad Mašhad sa ciljem da istraži smrt prostitutki iza kojih stoji serijski ubica, koji vjeruje kako je njegova misija da očisti svijet od grešnica. Iako se približava razotkrivanju njegovih zločina, istjerivanje pravde za Rahimi postaje sve teže kada mnogi ubicu prigrle kao heroja. Ovaj uzbudljivi kriminalistički triler podiže optužnicu protiv društva u kojem je gruba pravda nerijetko životna činjenica.

Od rediteljke Ros Glas i produkcijske kuće A24 stiže nova ljubavna priča Ljubav i krvoproliće.

Menadžerka Lu zaljubljuje se u ambicioznu bodibilderku Džeki koja je krenula u Vegas, u potragu za svojim snom. Nastala ljubav rasplamsava nasilje, uvlačeći ih sve dublje u mrežu Luine kriminalne porordice. U filmu igraju Kristen Stjuart, Džena Malon, Dejv Franko, Ed Haris i mnogi drugi.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply