Pokrenuta velika humanitarna akcija Srcem za Crnu Goru

U okviru akcije Srcem za Crnu Goru, koja traje do 21. decembra, kada će biti organizovano donatorsko veče koje predstavlja i finalni događaj, prikupljaće se sredstva za djecu i odrasle koji se bore sa teškim oboljenjima, kao i za porodice koje su socijalno ugrožene, saopšteno je iz  Fondacije Budi human, koja je sa Fondacijom Hemiias čiij je osnivač Hajriz Brčvak, kao i humanitarnim Fondom Hilal inicirala ovu akciju.

Iz ovih organizacija pozivaju građane da se pridruže humanoj misiji i doniraju putem linka https://humanost.com/szcg.

„Fondacije Hemiias, Budi human, kao i humanitarni Fond Hilal okupili su se oko platforme humanost.com na kojoj je pokrenuta akcija Srcem za Crnu Goru. Na ovu misiju krenuli smo sa željom da ujedinimo sve ljude velikog srca kako bi se priključili akciji koja će udružiti Crnu Goru i dijasporu u istom, humanom cilju“, poručuju predstavnici organizacija.

U okviru ove akcije će se prikupljati sredstva za djecu i odrasle koji čekaju na liječenje, ali i za porodice koje nemaju osnovne uslove za život.

Inicijativa je plod saradnje tri organizacije, a prijatelj akcije je humanista i dobrotvor, Hajriz Brčvak.

„Srce mi je puno jer je pokrenuta akcija Srcem za Crnu Goru. Pozivam sve ljude dobre volje da se  uključe i podrže ovu akciju, a Crna Gora će pokazati da je sposobna da napravi čudo“, poručio je Brčvak.

Donacije možete upućivati slanjem SMS poruke sa sadržajem 10 na 14565, uplatama platnim karticama posredstvom linka https://humanost.com/szcg, ali i uplatama na žiro račun 520-44385-04, IBAN ME25520004200000312593, SWIFT HBBAMEPGXX.

 Akcija Srcem za Crnu Goru trajaće do 21. decembra do kada će se prikupljati donacije svih građana koji žele da budu dio ovog jedinstvenog humanitrnog pokreta, kada će se, s početkom od 17 sati održati i donatorsko veče koje će biti finalni događaj kojim će se akcija zaključiti.

„Puni optimizma da će ova akcija promijeniti mnoge živote, pozivamo vas da budete dio ove jedinstvene misije“, zaključili su predstavnici organizacija.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply