Zagonetne igre u nišićkoj Igračkoteci i Razvojnom centru

U prostorijama nikšićke Igračkoteke i Razvojnog centra, udruženja Roditelji, ove sedmice biće organizovana nova zanimljiva radionica za mlađe osnovce. Djeca će, tom prilikom, vježbati vijuge, brzinu razmišljanja i kreativnost.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović” u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U petak, 4. novembra u 18 sati biće održana radionica pod nazivom, Smisli, smisli, dobro razmisli, koja je namijenjena djeci uzrasta od 6 do 9 godina.

Djeca će imati priliku da učestvuju u posebno osmišljenim igrama prilagođenim uzrastu, koje imaju za cilj unapređivanje pažnje, koncentracije i brzine razmišljanja. Zagonetna pitanja, mozgalice, igre crtanja, kao djeci zanimljive aktivnosti koje podstiču vijuge, učiniće da mališani, uz igru i druženje sa vršnjacima, na radionici usvoje nove vještine.

Radionicu će voditi diplomirana pedagoškinja Dragana Đurović.  Broj mjesta je ograničen na 15.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply