Predškolsko obrazovanje u Crnoj Gori: Problemi i izazovi

Predškolsko obrazovanje u Crnoj Gori: Problemi i izazovi tema je online intervjua, koji će biti emitovan u petak, 30. septembra u 11 časova na Facebook stranici portala Roditelji.me.

Gost intervjua, kojim udruženje Roditelji i agencija Mina nastavljaju realizaciju projekta Roditelji između činjenica i mišljenja, biće profesor dr Saša Milić sa Filozofskog fakulteta u Nikšiću, koji predaje na studijskim programima za Pedagogiju, Predškolsko vaspitanje, Obrazovanje učitelja i Psihologiju.

Roditelji, koji su zainteresovani za ovu temu, u prilici su da prije i tokom intervjua, koji se emituje iz studija agencije Mina, u komentarima na našim društvenim mrežama postavljaju pitanja.

Tokom intervjua Roditelji pitaju – UŽIVO, biće riječi o aktuelnim problemima koji prate ovaj segment obrazovanja – uslovima za rad i prebukiranosti u vrtićima i koliko se sve to odražava na kvalitet rada. Čućemo i na koji način se budući vaspitači pripremaju za ovaj poziv, a profesor Milić će se osvrnuti, između ostalog, i na ono što smo kao društvo mogli da naučimo iz dosadašnjeg funkcionisanja predškolskih ustanova.  

U okviru projekta Roditelji između činjenica i mišljenja, koji finansiraju Evropska unija u Crnoj Gori i Programska kancelarija Savjeta Evrope u Podgorici, udruženje Roditelji i agencija MINA bave se temama iz oblasti obrazovanja, koje treba da pomognu roditeljima da steknu jasniju sliku o problemima na koje često ukazuju.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply