Besplatan boravak u vrtiću za djecu koja posjeduju rješenje o usmjeravanju

Barska Javna predškolska ustanova „Vukosava Ivanović Mašanović“ organizuje besplatan boravak djece ukoliko posjeduje rješenje o usmjeravanju koje je izdao Sekretarijat za kulturu, sport i mlade.

„I ove godine JPU ’Vukosava Ivanović Mašanović’ veliku pažnju poklanja našim najmlađim sugrađanima, za koje je potrebno obezbijediti dodatnu stimulaciju ranog razvoja. U okviru kampanje za upis i promociju inkluzivnog obrazovanja, iz ove predškolske ustanove pozivaju roditelje i staratelje čija djeca imaju rješenja o usmjeravanju u poseban vaspitno-obrazovni program izdata od strane opštinske Komisije Sekretarijata za kulturu, sport i mlade, da besplatno borave, druže se, igraju, istražuju, uče kroz planirane aktivnosti i vođenu igru, koju u vrtiću obezbjeđuju vaspitači, stručni saradnici, medicinsko osoblje i asistenti u nastavi“, navodi se u saopštenju JPU „Vukosava Ivanović Mašanović“.

Iz ove ustanove pozivaju zainteresovane roditelje da se obrate upravi i ponesu sa sobom JMBG i rješenje o usmjeravanju djeteta, kako bi ga unijeli u sistem preko portala upisi.edu.me.

Info: Barinfo

Bebo2

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply