U nikšićkoj Igračkoteci učimo poeziju i radimo fiskulturu

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić, udruženja Roditelji, i ove sedmice su pripremili zanimljiv program za djecu. U fokusu će biti fizička aktivnost, odnosno razvijanje motorike, kao i jezičke pismenosti.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović” u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja

mjesta, obavezno je prijavljivanje na broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U srijedu 22. juna u 18 sati organizujemo radionicu Od skakanja se raste, namijenjenu djeci od 4 do 7 godina.

Djeca će na radionici imati prilike da se oprobaju u zanimljivim igrama koje uključuju fizičku aktivnost. Takođe, radićemo na balansiranju upotrebe desne i lijeve strane tijela što je od velikog značaja za dječiji razvoj. Razvijaće motoriku, kordinaciju i orijentaciju u prostoru, a ujedno će se zabaviti.

Radionicu će voditi Jelena Lacman, psihološkinja.

U petak, 24. juna u 18 sati biće održana radionica Djetinjstvo je najljepša vrteška čuda, koja je namijenjena djeci uzrasta od 5 do 9 godina.

Na radionici će se djeca na kreativan način upoznati sa poezijom za najmlađe. Radionica ima za cilj da djecu motiviše da zavole lirski oblik kazivanja i književnost uopšte, unaprijede maštu kao i jezičku pismenost. Takođe, radionica će biti dvojezičnog karaktera, a vode je profesori i pjesnici za djecu Milica i Goran Radojičić

Broj mjesta na radionicama je ograničen.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply