Uputstva za elektronski upis u vrtiće i škole

Digitalna škola, online platforma za učenje, komunikaciju i saradnju, pored drugih korisnih sadržaja roditeljima nudi i uputstva za elektronski upis u vrtić, osnovnu školu, muzičku školu, srednju školu i na prvu godinu osnovnih studija.

Upis u prvi razred osnovnih škola još traje, a naredne sedmice, odnosno 25. maja, kako je već najavljeno, posredstvom portala www.upisi.edu.me počinju i elektronske prijave za upis u javne predškolske ustanove. Nakon toga, u prvoj polovini juna očekuje se upis djece u muzičke, a sredinom juna u srednje škole. Krajem juna, mogućnost elektronskog upisa imaće i svi oni koji žele da nastave školovanje na fakultetima.

Stručnjaci tima koji su kreirali ovu online platformu poručuju roditeljima da ne čekaju u redovima, već da obave upis elektronskim putem nakon što pogledaju uputstva dostupna na Digitalnoj školi.

“Za pristup edukativnim sadržajima Digitalne škole koristite edu.me nalog svog djeteta. U slučaju da ga još uvijek niste dobili javite se vaspitaču ili odjeljenjskom starješini. Čekamo vas na www.digitalnaskola.edu.me“, poručuju autori Digitalne škole.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply